lördag 9 juni 2012

Läckert "skräp"

Hur gör ni med rabarber? Skalar ni dom? Har ni något trevligt recept?
Jag fick ett gäng rabarber av min vän och en del av dom frös jag in för senare bruk. Jag försökte skala dom innan, men är det ett måste?!?!?
Snyggt blev det i alla fall i diskhon:-)) Eller hur?



2 kommentarer:

  1. Hacka dem och lägg tillsammans med lagom många jordgubber i en form. Pudra över vaniljsocker och ev lite potatismjöl. Smält 100 g matfett och låt svalna. Vispa 2 ägg med 1 1/3 dl socker. Blanda i 1 1/3 dl mjäl varvat med matfettet. Häll smeten över bären. Grädda i 175 grader ca 40 min. Gott med vaniljvisp.

    ELLER:
    Koka i bitar tillsammans med sirap till kompott och ät till vaniljglass.

    SvaraRadera